sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kehittämistehtävänä Minun mediablogini








Old Mill




Kehittämistehtäväseminaarin viimeinen kokoontuminen on takana, ja mieli on hieman haikea. Merkitseehän se sitä tosiasiaa, että miltei vuoden kestänyt opiskelu loppuu kohta ja ryhmämme hajaantuu, kukin omille tahoilleen.

Palautteen saaminen on aina tärkeää, niin myös omasta kehitystehtävästä. Se auttaa uudistumaan ja hiomaan omaa tehtävää entistä tarkoituksenmukaisemmaksi.

Kehitystehtäväseminaarissa heränneitä ajatuksia:

  • Päätavoitteeni mediakasvatukseen liittyvän tiedon tallettamisesta ja jakamisesta on toteutunut.
  • Blogini olemassaolo on hyvä asia. Mediakasvatuksesta kirjoittaminen on tärkeää, samoin tiedon tallentaminen helposti käytettävään muotoon.
  • Blogin yleisilme. Olen kerännyt blogiin paljon tavaraa. Erityisesti marginaali on täynnä informaatiota. Niinpä kaiken materiaalin haltuunottaminen blogini välityksellä ei välttämättä tapahdu kovin helposti.
  • Kotisivukokeilut. En ole tyytyväinen omiin kokeiluihini. Tällaisinaan ne eivät toimi millään tasolla. En pidä valitsemastani värimaailmasta enkä lay outista. Lisäksi minun pitää valita, pysynkö Bloggerissa vai luonko sittenkin kotisuvun Googlesitesiin. Vaikka uuden välineen haltuunotto kiinnostaakin, helpompi ratkaisu olisi pysyä Bloggerissa ja muokata siitä sisällysluettelo. Googlesitesin käyttöä voin harjoitella myöhemminkin.
Toimenpiteitä:
  • Poistan blogista linkit kotisivukokeiluihin ja äänestysgadgetin.
  • Muokkaan marginaalia vähitellen helpommin luettavaan muotoon.
  • Ryhdyn muokkaamaan Bloggeriin sisällysluetteloa salasanan takana. Päästän sisällysluettelon julkisuuteen, kun saan muotoiltua sen rakenteen toimivammaksi.

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö sinulle ajatuksia, jotka haluaisit jakaa kanssani? Kaikki kommentit ovat tervetulleita.