torstai 16. huhtikuuta 2009

Sosiaalinen media oppimisen tukena - Sometu.ning

Sosiaalinen media oppimisen tukena, lyhyemmin Sometu.ning on

verkosto toimijoille joilla on kiinnostusta sosiaalisen median tuomien uusien toimintamallien ja työkalujen käytöstä edistämässä oppimista sekä yksilö- että yhteisötasolla.
Sometu.ning on avoin foorumi, jota voi seurata vapaasti, mutta siihen voi osallistua vain jäseneksi ilmoittautuneet. Jäsenyyden saa helposti, ja se mahdollistaa Sometu.ningin toimintaan osallistumisen. Sometu.ningissä voi luoda oman sivun, osallistua keskusteluun keskustelufoorumilla tai ryhmissä. Sometu.ningissä voi julkaista valokuvia, videoita ja pitää blogia. Sometu.ningissä julkaistaan myös tapahtumakalenteria sosiaalisen median piiriin liittyvistä tapahtumista.

Sometu.ning on paikka, jossa voi kysyä sosiaaliseen mediaan liittyvistä asioista ja josta voi myös saada vastauksia niihin. Ennen kaikkea Sometu.ning on yhteisö, jonka yhteinen tekijä on kiinnostus sosiaalisesta mediasta sen hyödyntämisestä oppimisen tukena.

Myös minut löytää Sometu.ningistä. Tulin liittyneeksi siihen alkuvuodesta etsiessäni vastausta erääseen sosiaaliseen mediaan liittyvään ongelmaan. Löysin vastauksen ongelmaani, mutta varsinainen aktivoitumiseni Sometu.ningin piirissä on jäänyt vielä tekemättä.

Lisää Sometu.ningin toiminnasta verkkosivujen opasteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö sinulle ajatuksia, jotka haluaisit jakaa kanssani? Kaikki kommentit ovat tervetulleita.